• Dongguan Beesst Technology Limited
  • Dongguan Beesst Technology Limited
  • Dongguan Beesst Technology Limited
Dongguan Beesst Technology Limited

Кои са основните предимства на литиево-йонните батерии за електрически превозни средства?

Време за освобождаване: 2022-11-09 17:01:37  Хитове: 3

Какви са основните предимства на литиевите батерии за електрически превозни средства? Мобилни комуникации поради техните уникални предимства на производителността. Понастоящем разработената литиева батерия с висока-capacityion е изработена в електрически превозни средства и се очаква да се превърне в един от основните източници на електроенергия за електрически превозни средства през 21 век. И така, какви са основните предимства на литиевите батерии за електрическите превозни средства?

1. Сравнение с висока енергия. Висока плътност на енергията на съхранение, която вече е достигнала 460
600wh

kg, около 6

7 пъти повече от оловите-acid батерии.--
2, дълъг експлоатационен живот, до 6 години или повече. Литиев железен фосфат като положителен електрод на батерията 1С (100% DOD) заряд и изпускане може да се използва 10000 пъти.

-3, високо оценено напрежение, приблизително равно на напрежението на серията на три NICD или NIMH акумулаторни батерии , лесен за формиране на пакет за захранване на батерията./--4, има капацитет за носене с висока мощност, от който литиево -железен фосфатен литиев йонни батерии за електрически превозни средства могат да достигнат заряд и капацитет на изпускане от 15
30C, което улеснява високите \\ \\ Начало на Nintensity

up. Понастоящем той може да бъде под 1%

month, по -малко от 1
20 от батерии.


---

-6, леко тегло, около 1/6/1
5 от същия обем на оловни продукти.

 7, адаптивност с висока и ниска температура, може да се използва в среда 20 60 и след процеса лечението може да се използва в среда 45.   8, опазване на околната среда, независимо дали производство, употреба или край of life, не съдържа, не произвеждайте токсични и вредни хеви метални елементи и олово, живак, кадмий и други вещества.   9, производството основно не консумира вода, което е много полезно за нашата вода scarce държава.     

предишен: No

Следващия: Какво трябва да на...